”Olet jo perillä, nauti matkasta”

Suurimmat oivallukset ovat usein niitä yksinkertaisimpia. Meille kaikille.

Olitpa sitten menestykseen tähtäävä johtaja tai esimies, huippusuoritusta tavoitteleva urheilija, puoliso, vanhempi tai aivan tavallinen omaan elämäänsä tasapainoa kaipaava ihminen, se ”tavis”,  olemme jokainen samalla viivalla.

Tunnistan itseni kaikista edellä mainituista rooleista jossain vaiheessa omassa elämässäni. Koen, että olen ollut onnekas saadessani kokea näiden roolien välisen ajoittain suurenkin ristiriidan suhteessa ajankäyttöön, saavutettaviin tavoitteisiin, ympärillä oleviin ihmisiin, omaan ihmisenä olemiseen ja kasvamiseen. Ja hyvä niin, sillä juuri näiden kokemusten kautta syntyi VoimaMieli.

VoimaMielen perusviesti on oivalluttaa meitä jokaista pysähtymään hetkeksi omassa elämässämme ja mahdollistaa löytämisen kokemus kaikkiin meissä jo oleviin voimavaroihin ja meille ”oikeasti tärkeisiin” asioihin.

Kun löydämme sisäisen vahvuutemme ja opimme ottamaan ne osaksi jokapäivästä arkeamme, huomaamme olevamme jo perillä omassa elämässämme ja voimme aiempaa täysivaltaisemmin keskittyä itse matkantekoon.

Kaikki sisäinen viisaus on jo Sinunkin sisälläsi vain odottaen löytäjäänsä. Ja se löytäjä olet Sinä itse.

VoimaMieli on karttasi tuon viisauden luo.

Löydä mielesi, löydä voimasi.

Tule mukaan!

-Juha